Kuplapussit ja kuplakalvot

Kotimaiset kuplapussit ja kuplakalvot

Kattavasta ja monipuolisesta Seapack Oy:n tuotevalikoimasta löytyvät myös kätevät kuplapussit ja -kalvot.

Kuplakalvot ovat osoittautuneet monipuolisiksi pakkaus- ja suojausmateriaaliksi. Sitä valmistaa kotimaassa tiettävästi vain SeaPack Oy. Materiaali voi olla kierrätettyä ja kalvon saa halutun värisenä. Meiltä saat myös kätevät kuplapussit moniin eri tarkoituksiin. Elektroniikkateollisuus ja muu teollisuus ovat pääasiallista asiakaskuntamme näiden tuotteiden osalta. Oman tuotantomme ansiosta pystymme toimittamaan kuplapussit ja -kalvot nopeilla toimitusajoilla minne päin Suomea tahansa.

Voit tilata kuplapussit ja -kalvot kätevästi joko soittamalla meille, lähettämällä sähköpostia tai sivustolla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää kuplapusseista!

Näytetään ainoa tulos

Miksi kuplapussit ja -kalvot Seapack Oy:ltä?

  • Olemme ainoa kotimainen vaihtoehto kuplapusseille ja -kalvoille
  • Kustannustehokkuus
  • Valmistamme myös pienempiä valmistuseriä
  • Nopeat toimitusajat koko Suomen alueelle

Saatavana myös antistaattisina versioina

Punertavana tutuksi tulleet kuplakalvot ovat yleensä antistaattisia. Siksi se ei kerää sähkövarausta eikä siten epäpuhtauksia ympäröivästä ilmasta. Sitä voidaan käyttää myös varotoimenpiteenä tuotteissa, tiloissa ja tilanteissa joissa staattinen sähköpurkaus olisi haitallinen tai jopa vaarallinen.

Yleensä hopeanhohtoisena tunnettu kalvo on niin sanottua ESD-kalvoa, jota käytetään muun muassa sähkölaitteiden ja elektroniikkakomponenttien suojaukseen. Sähköä johtava ESD-kalvo muodostaa suojattavan esineen ympärille fysiikan termiä käyttäen niin sanotun. Faradayn häkin, mikä suojaa sisältöä staattisen sähkön purkauksilta.

Kuplakalvot voivat olla UV-suojattuja, jos kalvon tai kalvojen halutaan säilyvän moitteettomina pitkään auringonvalossa. Myös kuplapussit ovat saatavana UV-suojattuina.

Kuplakalvot myös rullatuotteina

Massoittain käytettynä kuplakalvot ovat varsin kätevä rullatuote, jonka saa myös halutun levyisenä. Kuplakalvosta voidaan valmistaa myös erilaisia pusseja, joista erityisesti kuplapussit ovat käteviä suojaus- ja pakkaustarkoituksiin. Ota yhteyttä ja tilaa kotimaiset kuplapussit ja kuplakalvot nopeilla toimitusajoilla meiltä.

Pyydä tarjousta kuplapusseista ja -kalvoista jo tänään!

Facebook