Kuplapussit ja kuplakalvot

Kotimaiset kuplapussit ja kuplakalvot

Kuplakalvot ovat osoittautuneet monipuolisiksi pakkaus- ja suojausmateriaaliksi. Niitä valmistaa Suomessa tiettävästi vain SeaPack Oy. Materiaali voi olla kierrätettyä ja kalvon saa halutun värisenä. Meiltä saat myös kätevät kuplapussit moniin eri tarkoituksiin.

Elektroniikkateollisuus ja muu teollisuus ovat pääasiallista asiakaskuntamme kuplatuotteiden osalta. Oman tuotantomme ansiosta pystymme toimittamaan kuplapussit ja kuplakalvot nopeilla toimitusajoilla minne päin Suomea tahansa.

Kiinnostaako kuplapussit tai kuplakalvot?

Näytetään ainoa tulos

Miksi kuplapussit ja kuplakalvot Seapack Oy:ltä?

  • Olemme ainoa kotimainen vaihtoehto kuplapusseille ja kuplakalvoille
  • Kustannustehokkuus
  • Valmistamme myös pienempiä valmistuseriä
  • Nopeat toimitusajat koko Suomen alueelle

Saatavana myös antistaattisina versioina

Punertavana tutuksi tulleet kuplakalvot ja kuplapussit ovat yleensä antistaattisia. Siksi ne eivät kerää sähkövarausta tai epäpuhtauksia ympäröivästä ilmasta. Niitä voidaan käyttää myös varotoimenpiteenä tuotteissa, tiloissa ja tilanteissa, joissa staattinen sähköpurkaus olisi haitallinen tai jopa vaarallinen.

Yleensä hopeanhohtoisena tunnettu kuplakalvo on niin sanottua ESD-kalvoa, jota käytetään muun muassa sähkölaitteiden ja elektroniikkakomponenttien suojaukseen. Sähköä johtava ESD-kalvo muodostaa suojattavan esineen ympärille fysiikan termiä käyttäen niin sanotun Faradayn häkin, mikä suojaa sisältöä staattisen sähkön purkauksilta.

Kuplakalvot voivat olla UV-suojattuja, jos kalvon tai kalvojen halutaan säilyvän moitteettomina pitkään auringonvalossa. Myös kuplapussit ovat saatavana UV-suojattuina.

Kuplakalvot myös rullatuotteina

Massoittain käytettynä kuplapussit ja kuplakalvot ovat varsin kätevä rullatuote, jota saa myös halutun levyisenä. Kuplakalvosta voidaan valmistaa myös erilaisia pusseja, joista erityisesti kuplapussit ovat käteviä suojaus- ja pakkaustarkoituksiin. Ota yhteyttä ja tilaa kotimaiset kuplapussit ja kuplakalvot nopeilla toimitusajoilla meiltä!

Pyydä tarjous kuplapusseista

Facebook