Kuplapussit ja kuplakalvot

Kuplakalvot ovat osoittautuneet monipuolisiksi pakkaus- ja suojausmateriaaliksi. Sitä valmistaa kotimaassa tiettävästi vain SeaPack Oy. Materiaali voi olla kierrätettyä ja kalvon saa halutun värisenä. Meiltä saat myös kätevät kuplapussit moniin tarkoituksiin.

Näytetään ainoa tulos

Kuplapussit ja kuplakalvot

Punertavana tutuksi tulleet kuplakalvot ovat yleensä antistaattista, se ei kerää sähkövarausta eikä siten epäpuhtauksia ympäröivästä ilmasta. Sitä voidaan käyttää varotoimenpiteenä tuotteissa, tiloissa ja tilanteissa joissa staattinen sähköpurkaus olisi haitallinen tai jopa vaarallinen.

Yleensä hopeanhohtoisena tunnettu kalvo on ns. ESD-kalvoa, jota käytetään mm. sähkölaitteiden ja elektroniikkakomponenttien suojaukseen. Sähköä johtava ESD-kalvo muodostaa suojattavan esineen ympärille fysiikan termiä käyttäen ns. Faradayn häkin, joka suojaa sisältöä staattisen sähkön purkauksilta.

Kuplakalvot voivat olla UV-suojattua, jos sen halutaan säilyvän pitkään auringonvalossa. Meiltä saat myös kuplapussit.

Massoittain käytettynä kuplakalvot ovat kätevä rullatuote halutun levyisenä, mutta siitä voidaan valmistaa myös pusseja, joista erityisesti kuplapussit ovat käteviä suojaus- ja pakkaustarkoituksiin.

Ota yhteyttä ja tilaa kuplapussit ja kuplakalvot meiltä.

Pyydä tarjous

Facebook