Jätesäkit

Jätesäkit nopeilla toimitusajoilla

Seapack Oy valmistaa kotimaiset ja laadukkaat jätesäkit monenlaiseen käyttötarpeeseen. Jätesäkkejämme menee muun muassa teollisuuden, kaupunkien ja kuntien sekä jätehuoltoyhtiöiden käyttöön. Lisäksi valmistamiamme jätesäkkejä on saatavilla eri tukkuliikkeissä sekä jälleenmyyjillä.

Palvelemme asiakkaitamme nopeilla toimitusajoilla koko Suomen alueella.

Kysy lisää jätesäkeistä

Näytetään ainoa tulos

Jätesäkkejä moneen lähtöön

Meiltä saat jätesäkkejä joko irtonaisina laatikkoon pakattuna tai kätevinä, kompakteina rullatuotteina. Jätesäkit saat omien tarpeiden mukaan räätälöityinä, esimerkiksi halutun värisinä sekä myös omalla painatuksilla.

Jätesäkit voivat olla eri mallisia; säkin suu voi olla suora ja sen saa myös ns. henkseleillä, joilla säkki on helppo ja kätevä sulkea. Säkki voidaan mitoittaa kestämään painoa tarpeen mukaan. Se voi olla myös ohuempi sisäsäkki, mikä saa tukea säkin ympärillä olevasta astiasta.

Meiltä saat myös niin sanottuja sesonkijätesäkkejä. Esimerkiksi joulun ajaksi voidaan tehdä valkoinen säkki, jossa voi olla painettuna kuva mistelin oksasta ja tekstinä hyvää joulua sekä yrityksen nimi.

Miksi jätesäkit juuri Seapack Oy:ltä?

  • Kotimainen laadukas tuote
  • Kustannustehokkuus
  • Joko vakiokokoisina tai räätälöityinä omien tarpeiden mukaan
  • Nopea toimitusaika 1 – 2 viikkoa, toimitukset suoraan omalta tehtaalta

Kierrätysmateriaalin käyttö tuotteiden valmistuksessa

Valmistamme roskapussit ja jätesäkit erilaisista raaka-aineista aina käyttötarkoituksen mukaan. Valtaosa käyttämästämme materiaalista on kierrätysmuovia, joka on peräisin teollisuudesta ja kotitalouksilta. Hyödynnämme myös kaiken omassa tuotannossa syntyvän hukkakalvon ja käytämme sen tuotannossamme uudelleen. Näin vältämme hukkamateriaalin haaskaamisen täysin ja säästämme ympäristöä sekä kallisarvoisia luonnonvaroja.

Pyydä tarjous jätesäkeistä

Facebook