Roskapussit

Seapack Oy tarjoaa monipuolisen ja laadukkaan valikoiman erilaisia roskapusseja niin koti- kuin ammattikäyttöön. Meille tärkeintä on tarjota pusseja, joita on mahdollisimman vaivatonta käyttää päivittäisessä toiminnassa.

Seapackin roskapussit avautuvat helposti, ovat kestäviä sekä helppoja käyttää. Rullassa pussit vievät vähemmän tilaa, jolloin vaikkapa siivouskärryssä voi olla mukana eri kokoisia ja laatuisia roskapusseja eri tarpeita varten. Teemme myös roskapusseja räätälöidysti asiakkaan tarpeiden mukaan.

Palvelemme koko Suomen alueella esimerkiksi kaupunkeja, kuntia ja muita ammattikäyttäjiä sekä kaupan alaa eli siivoustukkuja ja marketteja.

Kysy lisää roskapusseista

Näytetään ainoa tulos

Seapackin roskapussit pähkinänkuoressa

  • Raaka-ainevaihtoehtoina ovat kierrätys, neitseellinen ja biohajoava
  • Useita eri kokoja, esim. 20 l / 30 l
  • Saatavana eri vahvuuksilla
  • Paljon eri värejä esim. punainen, kirkas, musta, oranssi, sininen, keltainen yms.
  • Kotimainen tuote
  • Helppo tilata
  • Nopeat toimitusajat
  • Sopiva hinta

Signaalivärillä iloa ja ohjautuvuutta

Vaikka roskapussin väriksi on vakiintunut perinteisesti joko harmaa, musta tai sininen, ei asian tarvitse kuitenkaan välttämättä olla näin. Valmistamme roskapusseja useissa eri väreissä kuten esimerkiksi punainen, keltainen tai oranssi. Pussin värillä saadaan luotua pirteää yleisvaikutelmaa tai sitä voidaan käyttää pussin käyttötarkoituksen ilmaisevana huomiovärinä.

Esimerkiksi terveydenhoitoalalla keskussairaaloiden lajittelua ohjeistetaan signaalivärein. Tällöin pussit ohjautuvat oikeisiin paikkoihin värien mukaan.

Roskapussit asiakkaan tarpeiden mukaan

Eri värivaihtoehtojen lisäksi voimme valmistaa roskapusseja eri vahvuisina, käyttötarkoituksen ja valmistuksessa käytetyn raaka-aineen mukaan. Raaka-aineina käytämme kierrätetyn materiaalin lisäksi neitseellistä sekä biohajoavaa, kompostoituvaa raaka-ainetta. Pusseja voidaan valmistaa myös eri kokoisina, asiakkaan omien tarpeiden mukaan.

Vastuullisuus päivittäisessä tekemisessä

Meille vastuullinen toiminta on itsestään selvä asia jo useamman vuosikymmenen ajalta. Mahdollisimman suuri osa roskapusseissa käyttämistämme materiaalista, on aina kierrätettyä raaka-ainetta. Hyödynnämme tarkasti uudelleen kaiken tuotannossa syntyvän hukkakalvon. Tätä kautta säästämme luonnonvaroja ja energiaa.

Nopeat roskapussien toimitusajat

Koska olemme täysin kotimainen toimija, pystymme valmistamaan ja toimittamaan tuotteemme nopealla aikataululla asiakkaillemme. Kuljetukset koko Suomen alueelle tapahtuvat suoraan tehtaaltamme.  Toimitusaika varastossa olevan hyllytavaran osalta on saman päivän aikana. Tilaustuotteissa toimitusaika on 2 viikkoa. Tilaaminen on vaivatonta; tee tilaus ja me toimitamme tuotteet nopeasti perille.

Lähetä tarjouspyyntö roskapusseista

Facebook