Muovikassit

OLETKO POHTINUT MUOVIKASSIA OMALLA PAINATUKSELLA, MUTTA PITÄNYT NIITÄ LIIAN KALLIINA?

SEAPACK OY:n valmistamat muovikassit ovat kestäviä, laadukkaita ja Suomessa valmistettuja. Valmistamme muovikasseja kaupoille, kauppaketjuille, tukkuliikkeille, järjestöille ja Sinulle! Toimitamme tuotteemme koko Suomen alueelle. Muovikassit on mahdollista valmistaa osin tai kokonaan kierrätysmuovista. Kaikki valmistamamme kassit voidaan painaa asiakkaan haluamalla painatuksella. Huippunykyaikainen Flexo-painokoneemme mahdollistaa myös valokuvatasoiset painatukset jopa 8:aa väriä hyväksi käyttäen.

Näytetään kaikki 2 tulosta

Värimaailma

Muovikasseissa käytettävän kalvon väriä valittaessa vain mielikuvitus on rajana. Kassin väri voidaan valita vastaamaan väriä, josta asiakas on tunnettu. Muovikassi voidaan toteuttaa myös täysin valkoisena, jolloin asiakkaan haluama painatus korostuu erityisen selkeästi valkoisesta pohjasta. Käytettäessä kierrätysmateriaalia kassin valmistuksessa, voidaan haluttaessa kierrätysmateriaalin käyttöä korostaa muovikassin harmaalla värisävyllä; tällöin painatusta suunniteltaessa on hyvä huomioida käytettävien painovärien valinnassa kontrasti harmaan pohjavärin kanssa.

Koko

Valmistamme muovikasseja eri kokoisina. Yleisimmät koot ovat 30L ja 40L. Haluttaessa kassin koko voidaan räätälöidä Sinun toiveiden mukaiseksi.

100Kierto

Olemme kehittäneet tuotteen 100Kierto, joka tarkoittaa kokonaan kierrätetystä muovista valmistettuja muovikasseja. 100Kierto kassien valinta on ympäristöteko, sillä näiden kassien valmistukseen ei käytetä ollenkaan uutta, neitseellistä muovia, vaan ne ovat nimensä veroisesti valmistettu muovijakeesta, joka on kerätty kuluttajilta/teollisuudesta ja uudelleen rouhittu muoviraaka-aineeksi meidän käyttöömme.

Kassit sesongin mukaan / varastotuotteet

Meiltä saat myös todella laadukkaat ja trendikkäät varastopainatuksella olevat muovikassit ilostuttamaan asiakkaitasi sekä antamaan vaihtelua kassivalikoimaasi. Tällä hetkellä varastopainatuksella olemme valmistaneet henkselikasseja Joulusesonkiin sekä kesäsesonkiin.

Tilaathan muovikassit sesonkiisi hyvissä ajoin, viimeistään 2 kuukautta ennen sesonkia! Toimitus kuukautta ennen sesonkia tai sopimuksen mukaan.

Meiltä saat nopeaan toimitukseen myös painamattomat varastokokoiset muovikassit!

KYSY TARJOUSTA!

Painatus

Yksi, ellei tärkein asia muovikassissa on painatus. Kasseihin voimme painaa yrityksen tai kauppaketjun logon lisäksi asiakkaan yhteystiedot tai minkälaisen kuvan tai tekstin asiakas haluaa. Periaatteenamme painatuksissa on, että ei niin haastavaa painatusta, etteikö sitä meillä voisi toteuttaa. Kasseihin voidaan logojen ja yhteystietojen lisäksi haluttaessa painaa myös valokuvia.

Hinta

Hinnoittelemme kassimme aina kilpailukykyisesti. Hintaan vaikuttaa kassin väri, painatus ja tilausmäärä. Lavan tilaukset toimitamme aina rahtivapaasti asiakkaallemme!

Kysy tarjousta myyntipäälliköltämme Iirolta! (iiro.autio@seapack.fi)

Facebook