Muovikassit

Valikoimistamme löydät muovikassit erilaisiin käyttötarkoituksiin. Päivittäistavarakaupasta tuttua mallia kutsutaan rakenteensa mukaisesti henkselikassiksi. Se on hinta/kestävyys suhteeltaan edullisin rakenne. Henkselikasseja valmistamme asiakkaan tarpeen mukaan kirkkaina, valkoisina tai muissa väreissä ja painatuksella tai ilman.

Toinen tyypillinen kassimalli on kahvareikäkassi. Tämä on tyypillisesti erikoisliikkeiden kuten vaatekauppojen, apteekkien, yms. suosima rakenne.

Näytetään kaikki 2 tulosta

Muovikassit ja rakenne

Molempiin kasseihin pystymme toteuttamaan myös asiakkaan haluaman painatuksen. Käytämme kassien valmistuksessa mahdollisimman paljon kierrätysmuovia. Tämä yhdistettynä erittäin pieneen materiaalin tarpeeseen tekee muovikassista hiilijalanjäljeltään esim. vastaavaa paperikassia ekologisemman vaihtoehdon.

Biomateriaali

Perinteisen muovin rinnalla kaikki kassimme on mahdollista valmistaa myös biohajoavasta raaka-aineesta.

Kierrätys ja uudelleenkäyttö

Muovikassit ovat kestäviä, niitä tulee käytettyä useita kertoja ennenkuin ne päätyvät keräyspisteisiin uusioitavaksi tai tyypilliseen loppukäyttöönsä, roskapusseiksi. Muovikassimme voi elinkaarensa lopulla myös polttaa saaden energia uudelleen käyttöön.

Ota yhteyttä »

Facebook