Muovipussit ja -säkit

Kotimaiset muovipussit ja -säkit nopeasti

Valmistamme muovipussit sekä -säkit pääasiassa teollisuuden tarpeisiin esimerkiksi pakkaamista varten. Teemme pusseja sekä asiakkaan omilla mitoilla, mutta myös varastokokoa löytyy meiltä heti hyllystä. Voimme valmistaa muovipussit joko pohja- tai sivusaumalla, pussin käyttötarkoituksen, koon ja vahvuuden mukaan. Niin pussin koko, vahvuus kuin sen väri ovat asiakkaan vapaasti valittavissa. Muovipussit saa joko painatuksella tai ilman painatusta. Painatetun muovipussin toimitusaika on 4 viikkoa ja painamattoman 2 viikkoa.

Muovipusseihin voidaan räätälöidä lisäominaisuuksina esimerkiksi antistaattisuus, pohja- tai sivuvekki, kääntöläppä, liimanauha, ilmareiät, hengittävä mikrorei’itys, kahvareikä, kannikekahva tai viketti. Tutustu kattavaan tuotevalikoimaamme josta löydät myös esimerkiksi kätevät rullapussit, muovikassit ja -kalvot sekä biopussit ja jätesäkit.

Kysy lisää muovipusseista »

Näytetään ainoa tulos

Muovipussit ja -säkit räätälöidysti omilla painatuksilla

Meiltä saat sivu- ja pohjasaumapussit sekä säkit jotka voidaan lukuisten muiden valinnaisten ominaisuuksien lisäksi valmistaa myös painettuina. Yrityksen omat painokuvat sekä -tekstit ovat luonteva tapa kertoa pakatuista tuotteista, niiden käytöstä ja valmistajasta. Se on myös varsin edullinen tapa saada huomioarvoa sekä näkyvyyttä yrityksen haluamille asioille.

Lataa tuoteluettelo (PDF)   Pussien rakenteet (PDF) 

Miksi Seapack Oy?

  • Aina nopeat toimitusajat: Painetut pussit ja säkit 4 viikkoa ja ilman painatusta 2 viikkoa.
  • Pystymme valmistamaan myös pienempiä eriä kustannustehokkaasti.
  • Kotimaiset laadukkaat muovipussit ja -säkit.
  • Aina kilpailukykyiset hinnat.

Rullapussit saatavana myös erilaisin värein

Työpisteillä on varsin usein rajoitetusti tilaa roska- ja pakkauspusseille. Rullapussit ovatkin varsin käteviä käytössä tällöin. Pienempäänkin koriin mahtuu useita eri kokoja käyttötarkoituksen mukaan.

Käyttötarkoitus voidaan osoittaa joko rullan tai tuotteen koolla, mutta yhä useammin tunnistamiseen käytetään erilaisia värejä. Keräilyissä sekä jatkokäsittelyissä värillisin pussein tai säkein merkityt jakeet päätyvät helpommin, ja ennen kaikkea huomattavasti varmemmin oikeaan tarkoitukseen.

HD-rullapusseilla säästöä monessa suhteessa

HD-rullapussit valmistetaan yleensä ohuesta muovista, jolloin yksittäisen pussin paino on mahdollisimman pieni. Tällöin säästetään valmistuksessa energiaa ja kallisarvoisia luonnonvaroja, lisäksi tämä säästää asiakkaan lompakkoa, koska se näkyy myös edullisempana tuotteen hintana. HD-rullapusseja käytetään yleensä esimerkiksi kaupoissa vihannes- tai hedelmäpusseina.

Rullapussit, kuten muutkin muovipussit ovat kerryttäneet huonoa mainetta päädyttyään luontoon. Suomessa on kuitenkin varsin tehokkaat käytänteet kierrätyksen, lajittelun, jätehuollon ja uusiokäytön saralla. Hyödynnämme HD-pussitkin elinkaarensa lopulla energiakäytössä. Valmistukseen käytetty energia saadaan näin uudelleen hyötykäyttöön.

Nopeat toimitusajat omalta tehtaalta

Valmistamme muovipussit ja -säkit kustannustehokkaasti omalla tehtaalla joten toimitusajat ovat nopeat koko Suomen alueelle sekä hinta kohdallaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää muovipusseista!

Facebook