Muovipussit ja -säkit

Käyttötarkoituksesta, koosta ja vahvuudesta riippuen muovipussit voidaan tehdä sivu- tai pohjasaumalla. Koot, vahvuudet ja värit ovat asiakkaiden valittavissa. Lisäominaisuuksina voi olla vaikkapa antistaattisuus, pohja- tai sivuvekki, kääntöläppä, liimanauha, ilmareiät, hengittävä mikrorei’itys, kahvareikä, kannikekahva tai viketti. Kattavasta tuotevalikoimastamme löydät myös kätevät rullapussit, muovikassit, muovikalvot, biopussit ja jätesäkit.

Näytetään ainoa tulos

Painetut muovipussit ja -säkit

Sivu- ja pohjasaumapussit sekä säkit voidaan lukuisien muiden valinnaisten ominaisuuksien lisäksi valmistaa painettuina. Painokuvat ja -tekstit ovat luonteva tapa kertoa pakatuista tuotteista, niiden käytöstä ja valmistajasta. Tämä on edullinen tapa saada huomioarvoa ja näkyvyyttä yrityksen haluamille asioille.

Lataa tuoteluettelo (PDF)   Pussien rakenteet (PDF) 

Rullapussit

Työpisteellä on usein rajoitetusti tilaa pakkaus- tai roskapusseille. Silloin rullapussit ovat käteviä; pieneen koriin mahtuu useita kokoja eri käyttötarkoituksiin.

Käyttötarkoitus voidaan osoittaa rullan tai tuotteen koolla, mutta yhä useammin tunnistamiseen käytetään värejä. Keräilyssä ja jatkokäsittelyssä värillisin pussein tai säkein merkityt jakeet päätyvät varmemmin oikeaan tarkoitukseen.

HD-rullapussit

HD-rullapussit valmistetaan yleensä ohuesta muovista, jolloin yksittäisen pussin paino on minimaalinen. Tämä säästää luonnonvaroja ja energiaa valmistuksessa sekä tulee asiakkaalle edullisemmaksi. HD-rullapusseja käytetään yleensä vihannes- tai hedelmäpusseina.

Rullapussit, kuten muutkin muovipussit ovat kerryttäneet huonoa mainetta päädyttyään luontoon. Suomessa on kuitenkin tehokkaat käytänteet kierrätyksen, lajittelun, jätehuollon ja uusiokäytön saralla.  Hyödynnämme HD-pussitkin elinkaarensa lopulla energiakäytössä. Valmistukseen käytetty energia saadaan näin uudelleen hyötykäyttöön.

Ota yhteyttä »

Facebook