Kuplakalvot ja kuplapussit

Kuplakalvo on osoittautunut monipuoliseksi pakkaus- ja suojausmateriaaliksi, sitä valmistaa kotimaassa tiettävästi vain SeaPack Oy. Kuplapussit ja kuplakalvot saa kierrätetystä materliaalista sekä halutun värisinä.

Kuplapussit ja kuplakalvot

Punertavana tutuksi tullut kuplakalvo on yleensä antistaattista, se ei kerää sähkövarausta eikä siten epäpuhtauksia ympäröivästä ilmasta. Sitä voidaan käyttää varotoimenpiteenä tuotteissa, tiloissa ja tilanteissa joissa staattinen sähköpurkaus olisi haitallinen tai jopa vaarallinen.

Yleensä hopeanhohtoisena tunnettu kalvo on ns. ESD-kalvoa, jota käytetään mm. sähkölaitteiden ja elektroniikkakomponenttien suojaukseen. Sähköä johtava ESD-kalvo muodostaa suojattavan esineen ympärille fysiikan termiä käyttäen ns. Faradayn häkin, joka suojaa sisältöä staattisen sähkön purkauksilta. Kuplakalvot voivat olla UV-suojattuja, jos sen halutaan säilyvän pitkään auringonvalossa.

Massoittain käytettynä kuplakalvo on rullatuote halutun levyisenä. Siitä voidaan valmistaa myös kätevästi kuplapussit, joista erityisesti läppäpussit ovat käteviä suojaus- ja pakkaustarkoituksiin. Ota siis yhteyttä ja tilaa kuplakalvot ja kuplapussit meiltä.

Pyydä tarjous

Facebook